​18 års erfaring

first (2)

​Omfattet af Byg Garanti

handshake

Alt indenfor fliser, klinker og designgulve​

tile

Betonarbejde udføres af specialister​

Har du brug for professionel hjælp til støbning af fundament, gulv eller noget helt tredje? Så er vi hos MBS Entreprise ApS de rette at tage kontakt til. Vi har 5 års erfaring inden for betonarbejde, som vi udfører for både private kunder og erhvervskunder i blandt andet Thisted, Fjerritslev og på Mors samt andre omkringliggende områder.

Vi kan også hjælpe med et lækre fugefrie gulve såsom:

  • Designgulve
  • Silkecement/microcement
  • Flydespartel
  • Poleret beton/HTC superfloor
  • Betongulve

Alt fra støbning af gulv til reparationsopgaver udføres

Vi har stor ekspertise inden for betonarbejde i form af støbning af både undergulve og fundamenter, men vi kan også tage os af mindre reparationsopgaver. Vi kan også udføre betonarbejde i forbindelse med mureropgaver, som vi også har rigtig mange års erfaring med.

Vi lægger stor vægt på, at vores betonarbejde udføres i høj kvalitet, så du får et flot og holdbart resultat. Det er ligeledes vigtigt for os, at vores kunder får den bedste løsning på deres opgave, og derfor gør vi meget ud af vores rådgivning. Har du brug for hjælp eller rådgivning i forbindelse med dit betonarbejde, står vi klar.​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på betonarbejde

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på lige netop din betonopgave? Så er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Du kan med fordel ringe til os på telefon 42 16 57 80, men du kan også skrive til vores e-mail mbsentreprise@info.dk, hvis du foretrækker det. Fortæl os om dit betonarbejde, så udarbejder vi en attraktiv pris.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MBS Entreprise ApS

Hunstrupvej 72

7700 Thisted

Rutevejledning

Kontakt os

E-mail: mbsentreprise@info.dk

Telefon: 42 16 57 80

​CVR: 37776203