​18 års erfaring

first (2)

​Omfattet af Byg Garanti

handshake

Alt inden for fliser, klinker og designgulve​

tile

Etablering af et nyt badeværelse eller renovering af det eksisterende​

Drømmer du om at få etableret et nyt badeværelse, eller har du et badeværelse, der trænger til at blive renoveret og moderniseret? Så skal du bare kontakte os. Hos MBS Entreprise ApS har vi mange års erfaring inden for murerarbejde, og vi kan blandt andet hjælpe med både badeværelsesrenovering og etablering af et helt nyt badeværelse.

Vi kører både ud til private kunder og erhvervskunder i områderne omkring Thisted, Fjerritslev og Mors.

Vi klarer enhver opgave

Hos os er ingen opgaver hverken for små eller for store. Ofte involverer badeværelsesopgaver flere forskellige faggrupper, og er der behov for det i forbindelse med din badeværelsesopgave, så kan vi sørge for at tilkalde den nødvendige hjælp fra blandt andet VVS’ere, tømrere og malere, eller hvad der ellers er behov for, og du slipper dermed for selv at kontakte de forskellige faggrupper og koordinere deres arbejde.

Vi har klinker og fliser til alle formål ved nyt badeværelse. Kontakt os og hør mere om fliser og klinker til dit projekt.

Vi tilbyder også silkecement og microcement som alternativ til fliser og klinker. Dette kan også benyttes til andre overflader, hvor kun fantasien sætter grænser.

Hvad koster et nyt badeværelse?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til prisen på et nyt badeværelse. Vores priser afhænger blandt andet af, hvor omfattende en opgave der er tale om, og om du selv har indkøbt materialer, eller om vi skal komme med dem.​

Vi kan godt have alle de nødvendige materialer med til dit nye badeværelse, men du kan også selv sørge for at indkøbe dem, hvis du foretrækker det.

Derudover afhænger den endelige pris også af, hvor stort dit nye badeværelse skal være, og om der er tale om etablering af et helt nyt badeværelse, eller om det nuværende blot skal renoveres.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde.

Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på nyt badeværelse.

Ring på telefon 42 16 57 80 og hør nærmere om dine muligheder for en renovering af badeværelse eller etableringen af et helt nyt. 

Alternativt kan du også skrive til vores e-mail mbsentreprise@info.dk.​

Kontakt os​

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MBS Entreprise ApS

Hamborgvej 51

7730 Hanstholm

Rutevejledning

Kontakt os

E-mail: mbsentreprise@info.dk

Telefon: 42 16 57 80

​CVR: 37776203