​18 års erfaring

first (2)

​Omfattet af Byg Garanti

handshake

Alt indenfor fliser, klinker og designgulve​

tile

Etablering af et nyt badeværelse eller renovering af det eksisterende

Drømmer du om at få etableret et nyt badeværelse, eller har du et gammelt badeværelse, der trænger til at blive renoveret og moderniseret? Så kontakt os for hjælp. 

Hos MBS Entreprise ApS har vi mange års erfaring indenfor murerarbejde, og vi kan blandt andet hjælpe med både badeværelsesrenovering og etablering af et helt nyt badeværelse.

Vi har selv base i Hanstholm, og herfra kører vi blandt andet ud til private og erhvervskunder i områderne omkring Fjerritslev og Thisted samt på Mors.

Vi klarer enhver opgave

Hos os er der ingen opgaver, der er for små eller store.

Ofte involverer badeværelsesopgaver flere forskellige faggrupper, og er der behov for det i forbindelse med din badeværelsesopgave, så kan vi sørge for at tilkalde den nødvendige hjælp.

Det kan for eksempel være fra VVS’ere, tømrere og malere, eller hvad der ellers er behov for, og du slipper dermed for selv at kontakte de forskellige faggrupper og koordinere deres arbejde, hvilket i særdeleshed kan være et omfattende og tidskrævende arbejde i forbindelse med etableringen af et helt nyt badeværelse.

Vi har klinker og fliser til alle formål, uanset om du ønsker renovering af badeværelse eller etablering af et nyt. Kontakt os allerede i dag og hør mere om vores sortiment af fliser og klinker til dit projekt.

Vi tilbyder også silkecement og microcement som alternativ til fliser og klinker. Dette kan også benyttes til andre overflader, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.​

Hvad koster et nyt badeværelse?

Der er mange forskellige faktorer, der spiller ind i forhold til prisen på et nyt badeværelse. Vores priser afhænger blandt andet af faktorer som for eksempel:

  • Hvor omfattende en opgave der er tale om
  • Om du skal have etableret et helt nyt badeværelse, eller om du har et rum, hvor der allerede er indlagt vand, som skal omdannes til et badeværelse
  • Om du selv har købt materialerne ind, eller om vi skal komme med dem
  • Hvor stort badeværelset skal være
  • Om badeværelset skal indeholde bad, eller om det for eksempel skal være et gæstetoilet

Vi kan godt have alle de nødvendige materialer med til dit nye badeværelse, men du kan også selv sørge for at indkøbe dem, hvis du foretrækker det. Ønsker du blot at få renoveret det eksisterende badeværelse, kan vi som nævnt også varetage denne opgave. Medmindre der er tale om en komplet totalrenovering af badeværelset, vil dette typisk være en lille opgave for os i forhold til at etablere et helt nyt badeværelse.

Kontakt os og hør mere eller få et uforpligtende tilbud

Du er altid meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du ønsker at høre mere om vores arbejde. Ønsker du en konkret pris på din opgave, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på et nyt badeværelse.

Ring på telefon 42 16 57 80 og hør nærmere om dine muligheder for en renovering af badeværelse eller etablering af et helt nyt. Alternativt kan du også skrive til vores e-mail mbsentreprise@info.dk. Vi rykker bl.a.  til Hanstholm, Thisted, Mors og Fjerritslev - skal vi hjælpe dig med nyt badeværelse?

​​

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MBS Entreprise ApS

Hunstrupvej 72

7700 Thisted

Rutevejledning

Kontakt os

E-mail: mbsentreprise@info.dk

Telefon: 42 16 57 80

​CVR: 37776203