​18 års erfaring

first (2)

​Omfattet af Byg Garanti

handshake

Alt inden for fliser, klinker og designgulve​

tile

Tilbygning til hus eller virksomhed​

Drømmer du om at få mere plads i din nuværende bolig, eller har du brug for en anden rumfordeling end den, du har nu? Så lad os hjælpe dig med at bygge en tilbygning. Vi kører ud til både private og erhverv i Thisted, Fjerritslev og på Mors samt andre omkringliggende områder.

Hos MBS Entreprise har vi også bygningskonstruktører og derfor tilbydes både tilbyg og nybyg som fag- og hovedentreprise.

Få mere plads i din nuværende bolig med en tilbygning til hus

Ved at få bygget en tilbygning til hus slipper du for at flytte på grund af manglende plads eller et behov for en anden rumfordeling. En flytning kan være dyr, og derudover kan det være, at du allerede bor i drømmehuset, men blot ønsker at tilpasse det til dine ønsker og behov.

Vi kan bygge tilbygninger i alle slags boliger, og det gælder både ved nybyggeri såvel som gamle huse.

Vi sørger naturligvis for indkøb af alle de nødvendige materialer, medmindre du selv ønsker at stå for det. I så fald er der også mulighed for det ved en tilbygning til hus.

​​

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på en tilbygning til hus afhænger blandt andet af, hvor stor en tilbygning der er tale om, og hvilken form for tilbygning du ønsker. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du skal have bygget en udestue i dit sommerhus, en carport eller en garage, eller om du skal have bygget en større tilbygning med et badeværelse.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en tilbygning til hus

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig at få en konkret pris på lige netop din byggeopgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os. På baggrund af dine ønsker og forventninger udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 42 16 57 80, eller du kan skrive til vores e-mail mbsentreprise@info.dk, hvis det passer dig bedre. Vi glæder os til at hjælpe dig med tilbygning til hus

Kontakt os​

Har du spørgsmål til vores ydelser, eller en konkret forespørgsel på en arbejdsopgave, er du meget velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MBS Entreprise ApS

Hamborgvej 51

7730 Hanstholm

Rutevejledning

Kontakt os

E-mail: mbsentreprise@info.dk

Telefon: 42 16 57 80

​CVR: 37776203