​18 års erfaring

first (2)

​Omfattet af Byg Garanti

handshake

Alt indenfor fliser, klinker og designgulve​

tile

Tilbygning til hus, sommerhus eller virksomhed

Drømmer du om at få mere plads i din nuværende bolig, eller har du brug for en anden rumfordeling end den, du har lige nu, men vil du gerne slippe for at skulle flytte og for det besvær, der følger med? Så kan en tilbygning til hus være den helt rette løsning, og den kan vi hos MBS Entreprise ApS hjælpe dig med at etablere.

Fra vores egen base i Hanstholm kører vi blandt andet ud til private husejere og forskellige former for erhverv i Thisted, Fjerritslev og på Mors, hvor der er brug for vores hjælp i forbindelse med tilbygninger. 

Vi kører dog også gerne ud til kunder i andre omkringliggende områder, hvis det er her, der er brug for vores erfaring og ekspertise.

Hos MBS Entreprise ApS har vi også bygningskonstruktører tilknyttet, og vi tilbyder derfor både tilbygning og nybyggeri som enten fag- eller hovedentreprise.

Få mere plads i din nuværende bolig med en tilbygning til hus

Der er mange gode grunde til, hvorfor en tilbygning til hus kan være en rigtig god løsning. Ved at få bygget en tilbygning slipper du for at flytte på grund af manglende plads eller et behov for en anden rumfordeling. En flytning kan være dyr og besværlig, og derudover kan det være, at du allerede bor i drømmehuset eller har drømmebeliggenheden, men blot ønsker at tilpasse huset til din og familiens individuelle ønsker og behov.

Samtidig kan de ekstra boligkvadratmeter også tilføre en øget værdi til din bolig, hvis du på et tidspunkt ønsker at sælge dit hus, eller hvis du har brug for at låne penge i din friværdi.​

​Vi kan bygge tilbygninger i alle slags boliger, og det gælder både i forbindelse med nybyggeri såvel som ældre huse.

Vi sørger naturligvis for indkøb af alle de nødvendige materialer, medmindre du selv ønsker at stå for det. I så fald er der også mulighed for det, når du vælger at lade vores firma stå for din tilbygning til hus.

Hvad koster en tilbygning til et hus?

Vores priser på en tilbygning til hus afhænger blandt andet af, hvor stor en tilbygning der er tale om, og hvilken form for tilbygning du ønsker. Der er for eksempel stor prisforskel på, om du skal have bygget en udestue i dit sommerhus, en carport eller en garage, eller om du skal have bygget en større tilbygning med et badeværelse.

Mange vælger også at kombinere en tilbygning med enten en renovering af hus og/eller en ombygning af hus, og dette påvirker selvfølgelig også den endelige pris. Til gengæld kan det godt betale sig at få det hele udført på én gang.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt

Er du interesseret i at høre mere, eller kunne du tænke dig at få en konkret pris på lige netop din byggeopgave, er du altid meget velkommen til at kontakte os. På baggrund af dine ønsker og forventninger udarbejder vi et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan enten ringe til os på telefon 42 16 57 80, eller du kan skrive til vores e-mail mbsentreprise@info.dk, hvis det passer dig bedre. Vi glæder os til at hjælpe dig med en tilbygning til hus.

Interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt!

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

MBS Entreprise ApS

Hunstrupvej 72

7700 Thisted

Rutevejledning

Kontakt os

E-mail: mbsentreprise@info.dk

Telefon: 42 16 57 80

​CVR: 37776203